Pages

Sunday, July 19, 2009

suvi

Käisin ujumas täna. Ilm on soe küll, aga vesi oli ikkagi liiga külm mu jaoks. Kuidagi ikka kannatas :D
Ei tegelt oli täitsa mõnus. Äkki on lootust homme pruun olla...

Ma sain just teada ühe loo nime, mis mind juba mingi nädal aega kummitanud on. :) Teine asi, mis mind kummitab, on Top Toursi reklaami tunnusmeloodia :D Me Marieliga koguaeg laulsime seda ja nüüd on see paras nuhtlus.

Eile üritasin ma oma pilte arvutis kontrolli alla saada. Mul on koguaeg nii, et on kaustad, kus on kaustad, kus on kaustad, kus on pildid ja kaustad, kus on veel kaustu.. Põhimõtteliselt leian ma vajalikud pildid ainult, kas mälu või otsimise jörgi ülesse. Eile siis üritasin mingit korda luua. Pool isegi õnnestus korda saada, aga siis tüütas ära ja ma läksin õue.

Ja nüüd ma panen blogile uue kujunduse, sest ma sattusin suht kogemata ühe hästi armsa peale. Üsna sarnane praeguseaga, aga natuke värvilisem ja nunnum.

No comments: