Pages

Thursday, July 30, 2009

washable??

Täna oli häästi lahe päev. Hommikul ei olnud mingit plaani, aga siis tuli Liisu. Liisu tuli koos rulaga. Kes veel ei tea, siis Liisul on rula ja ta oskab natuke sõita ka. Me kobisime ta rulaga Heina tänavasse ja siis ta sõitis seal. Ma tegin pilte ka, aga ma praegu pole veel sisse tõmmanud. Siis me kõndisime seal veel veidi, aga varsti läksime minu poole tagasi, sest nii palav oli ja Liisu rula on raske. Suht. Siis me tahtsime Wiid mängida, aga me avastasime, et telekast käib "Väljalend" ja siis me elasime kaasa neile seal. Pärast seda me mõtlesime, millise sõrmuse ma endale teha võiks. Ma ostsin eile sõrmusetooriku Abakhanist (kuldse, põhhhhh, oleks hõbedast tahtnud) ja siis Liisu kui tulevane Triin Randloo, õpetas :D Pärast me viltisime. Neid lapikuid kuulikesi. Liisu tegi roosa ja ma tegin valge. Siis ma tahtsin sebramustrit sinna teha ja siis tahtis Liisu ka sebramustrit. Lõpuks oligi roosa sebra ja valge sebra. Aa.. ja pärast me joonistasime Liisu särgi peale riidevärvidega. See on kahtlane värv. Ülesse on kirjutatud machine washable aga alla on kirjutatud permanent. Tootjatel oli kindlasti meeltesegadus. AGA.. ma joonistasin mingi asjaduse Liisule sinna ja siis me otsustasime selle maha pesta, sest mu kritseldis ei näinud eriti äge välja just. Lõpuks oli Liisu märg. Mina ka... aga mina ei lõhnanud Fairy järgi vähemalt.. 8)

Aaah.. ma unustasin mainida, et me käisime Nännuga jalutamas ka. Mõned arvavad, et ma olen imelik, et ma Nännuga jalutamas käin, aga arvestades, et ta on täitsa tore ja vahva ja et talle meeldib õues olla, siis ma ei näe erilist põhjust, miks ma temaga jalutamas ei võiks käia. Koertega käiakse ju ka jalutamas. Kassidega ka, õuepeal vähemalt. Kui kellelgi ikka pretensioone on, siis andke teada ;)

Nüüd ma lähengi ja jalutan Nännuga. Ta on nii nunnu. Vahepeal kui ta püsti tõuseb (tagakäppadele) siis ta lendab selili. Ja siis ta püherdab mõnusalt vahepeal.

*Nännnuu.. tule paneme traksid selga ja lähme jalutama*


TÄHELEPANEK 1..

Rääkides neist riidevärvidest. Machine washable.. mis peaks tähendama masinpestav, on täiesti kahetimõistetav. Mina ütleks, et see on pestav - pesed ja tuleb maha. Aga need tüübid vist (ja kindlasti ka enamus inimesi) arvaks, et see on pestav - pesed ja midagi ei juhtu. Kas ma olen väga.. väga blond või keegi nõustub? *loodab, et see esimene ei ole tõsi :D*


TÄHELEPANEK 2..

Ma tulin Nännuga jalutamast. Ta sööb umbrohtu. Mitte kõiki, aga mingeid siiski. See võib päris kasulikuks osutuda.

No comments: