Pages

Friday, July 31, 2009

muusikastTegin sõrmuse endale täna. Tegin lillade ja roosade pärlitega ja panin kiilid peale. Tegelt ma tahtsin teistsugust, aga kuna ma ei saanud hõbedast sõrmusetoorikut ja mul sai liim otsa, siis ei tulnud selline päris välja.

Hah.. ma tahaks, et kusagil (Tartus, soovitatavalt lähedal) oleks selline pood, kust saaks osta hõbedasi sõrmusetoorikuid, kõrvarõngahaake ja neete.. Sellist ei ole mitte kuskil :(Kokkuvõte headest lauljatest:

Little Boots

Suhteliselt hiljuti avastasin ta üldse. MTV-st vist. Ta laulab tõsiselt hästi ja ta on üks nendest lauljatest, kelle lood alati kummitama jäävad..

Jason Mraz

Tal on kõik head lood.. erand kinnitab reeglit. Avastasin ta ikka päris tükk aega tagasi, aga vahepeal ei kuulanud. Nüüd jälle. Ma teadsin ta lugusid varem isegi, aga mingihetk Ossu saatis mulle lingi tema looga ja peale seda on ta üks parimaid artiste mu muusikalistis.

Taylor Swift

Jälle superhea artist. Ta kirjutab kõik enda lood ise.. wow.. Ja ta laulab hästi. Hah.. tema avastasin ma läbi Alyssa Bernali youtube channeli. Alyssa tegi Taylori loost coveri ja siis ma otsisin ta ülesse. Ja sellest ajast saati kuulab Paula Taylorit. Palju.. Väga palju...

Colbie Caillat

Tema puhul on kahjuks (või õnneks) nii, et ma ei kuula kõiki tema lugusid. Osad tunduvad natuke igavad. Aga muidu laulab ta hästi ja need lood mida ma kuulan, on (minu jaoks) hästi head :)


Ei, tegelt on teisi häid artiste kaa, aga need on parimad.. Praegu..


Ma tegin selle listi ainult selle pärast, et muidu oleks igav postitus tulnud :)

No comments: