Pages

Sunday, July 26, 2009

Mis ma täna tegin?

Hommikul ma käisin linnas. Lihtsalt jalutamas. Niii mõnus ilm oli jälle.

Lõuna ajal ma tahtsin hakata Love Storyt mängima, aga mul polnud capot. Siis ma tegin endale ühe. Ise ma selle peale ei tulnud, aga õnneks on targad inimesed leiutanud youtube ja google'i. Vaja läks ainult pliiatsit ja kummipaela. Peale seda üritasin ma seda lugu mängida. Näpupainutuslugu on see :D Ja nüüd kummitab see rütm (alla alla-üles üles-alla-üles ehk siis down down-up up-down-up). Siis kui ma akordid enam-vähem (rõhutan just seda "vähem" osa) selgeks sain, tuli rütm selgeks õppida. Lõpuks sain selle ka nii selgeks, et võib rahul olla. Akordidega on ikkagi veel raskusi. Ma homme proovin uuesti.

Õhtupoole ja praegu ma teen ehteid. Ma lugesin Style Hurricane'i ja siis tekkis idee. Jälle üks super-hüper-hea põhjus, miks Style Hurricane on üks parimaid blogisid maailmas.

Ma ei tea, kas mul midagi valmis ka saab, aga loota võib. Kui saab, siis panen siia postitusse, aga lõpupoole.

Vastus Liisu küsimusele "Mis on barreevõti ja mis on krihv?":

Barreevõti ehk capo on selline asi:

Ja see pannakse niimodi kitarri krihvi peale. Selle mõttega, et ta hoiab ühel krihvil kõiki keeli korraga all.
Krihv (vaata seda teist pilti) on üks vahe seal kitarrikaelal.

Ma loodan, et sa nüüd said aru :D Tegelt ma pole kindel, kas ma õigesti seletasin. Ma seletasin rohkem nii, nagi minu arvates on.


Käevõru

Sain valmis.
Endale meeldib hullult.Siis ma tegin veel need asjandused. Ma ei tea, mida nendega teha, aga kui kellelgi ideid on, siis andke teada :)

No comments: