Pages

Saturday, July 18, 2009

hommik

Täna hommikul, kui ma ärkasin oli mul üks kõrv nii jubedalt lukus ja kumises. Jube lihtsalt. Tulin ülesse, mõtlesin, et läheb üle. Ei läinud üle. Mitte midagi ei kuulnud ühe kõrvaga. Lõpuks ma leidsin kuskilt, et kohvi juues peaks üle minema. Et see tekib mingist vererõhu vahest või midagi ja kohvi paneb vere kiiresti käima. Mulle üldse ei meeldi kohvi. Nagu üldse, üldse, üldse. See paneb kõhu valutama ja maitseb jubedalt. Seega enne kohvi joomist proovisin ma nina-suu kinni läbi kõrvade välja hingata (kõlab nõmedalt ja ei aita ka). Siis ma proovisin neelatada koguaeg. Ikka ei aitand. Lõpuks leppisin selle kohviga. Ma ei saa öelda, et ta üldse ei aidanud. Natuke vist isegi aitas. Vähemalt ma nüüd kuulen midagi. Ei kumise ka. Aga vastik on ikka. Karamellkomme unustasin mainida, aga neid proovisin ka. Mingis kliiniku foorumis öeldi, et verevedeldajat tuleb süüa, aga meil pole seda. Ja kõht valutab. Kohvist.

Eile käisime Marieliga kanali ääres. Niisama, jalutamas. Mõnus oli. Tahaks ujuma..
Marilee käis Nännut vaatamas.

Eile hakkasid hansapäevad. Pühapäevani kestavad. Võib-olla käin täna ka seal. Päris täpselt ei tea veel, aga siis oleks blogisse kirjutada midagi.

No comments: