Pages

Saturday, July 25, 2009

capost ja nännust

Täna tuleb pikk pikk postitus. Peab tulema :D

Hommikul ma viisin Nännu välja. Ta on väljas nii rahulik. Issil oli mingi jupp aiavõrku ja siis ta tegi Nännule sellise võrgust aiakese. Naabrid käisid ka vaatamas. Tõid porgandeid ja värki. Nännu kindlasti tundis ennast mingi tähtsa vaatlusobjektina.

Peale seda ma tegelesin oma pärlitega. Midagi valmis ei saanudki eriti vist. Homme teen edasi ma arvan, sest mul oli ideelagedus täna.

Õhtupoole käisin linnas. Kaubamajas näiteks. Sain kampsuni ja boolero. Kampsun on lilla ja boolero on kollane. Ma praegu pilte ei tee. Vässssu on :D. Võib-olla homme saab. :) Peale seda käisime seal Atlantise juures. Jäätisekokteili jõin. Hästi hea oli :).

No... ei tulnudki pikk postitus. Hmm.. Ma kirjutan veel.

Aa.. peale pärlitega mässamist või tegelikult samal ajal ma laadisin viirusetõrjet alla. See on niiii keeruline. Aga ma sain hakkama lõpuks isegi.

Kitarri mängisin ka täna. Ma tahtsin tegelikult õppida ära Taylor Swifti - Love Story, aga selle jaoks on capot vaja. Nendele kes ei tea, siis capo on tegelikult barreevõti ja see pannakse ühele krihvile, et muuta kõikide keelte helikõrgust. Ma lugesin seda vikipeediast, et mitte kirjutada "see on selline asi mis pannakse ühele krihvile, et oleks lihtsam mängida ja heli oleks kõrgem". Ise oleks ma just nii kirjutanud.

Kui ma mõtleks välja, mida capona kasutada, siis ma saaks selle ära õppida ja siis ma saaks seda normaalselt laulda ka :)

Nüüd sai enamvähem pikk :D

No comments: