Pages

Wednesday, July 29, 2009

Camyland

Täna käisin Nännuga jalutamas. Ta oskab trepist alla minna juba. Üles tulekuga on mõningaid raskusi, aga ta on üsnagi õppimisvõimeline, niiet lootust on. Muidu võiks teda toas ka ringi jooksma lasta, aga tal on juhtmedieet. Mis tähendab, et juhtmed on rangelt keelatud. Talvel tuleb sellele mingi lahendus leida, sest ta on külmavares meil :D

Hommikul ma tahtsin jälle ehteid teha. Viimasel ajal üldse teen suht palju neid. Aga selgus, et mul on ainult 1 kõrvarõngahaak... Siis ma tegin neid kuulikesi veel, et saaks pärast konksud otsa panna. Siis läksin Abakhani. Seal olid kõik asjad kuldsed. St.. üks hõbedane kõrvahaak oli (kellelgi oli ka üks puudu, nagu mul :D). Ses suhtes natuke kahju, et hõbedasi ei olnud. Tegelikult sobivad kuldsed ka sinna kuulikeste juurde, aga mulle endale meeldivad hõbedased rohkem. Sõrmusetooriku ostsin ka. Vaatab, mis sellest saab.

Pärast seda, kui ma olin oma konksud-haagid-toorikud ära ostnud, nägin ma Munga tänavas seda Pille-Resa Nukumaja. See tundus nii lahe ja ma nägin seda telekas ka miskipäev. Käisin seal ka. Hästi-hästi lahe pood on. Tõsiselt selline.. nunnu ja mõnus. Igast lahedaid asju oli, aga nagu enamasti käsitöö puhul ikka, olid need kõik asjad suuht kallid. Muidu oli hästi popp.. Ehteid oli ka, selliseid kiiksuga ja teistsuguseid. Väga lahe!

Peale seda hakkas vihma sadama. Mitte, et mul vihma vastu midagi oleks. Mkm, üldse mitte. Vihm ise on mõnus aga märg olla ei ole mõnus. Lõpuks läksin Taskusse, sest ma tahtsin Camylandi minna. Blogidest olen lugenud ja nii, aga käia pole jõudnud.

Camyland oli ausalt öeldes väike pettumus. Aga ehteid oli seal palju. Nägin Anni (stylehurricane) sõrmust ka. Neid lilledega asju, mis ma Liisile-Kaiale-emmele-Gretale-Liisule tegin, neid oli ka. Aga ikkagi oli väike pettumus. Mai teagi, ma lootsin vist, et see on selline lahe, suur ja eriline...
Mujal ei käinud. Varsti on Nännu jalutuskäigu aeg vist. Ja siis tuleb puur ära koristada. Ja siis tahaks veel sutsu oma jubinatega tegeleda.

Ma tegin pilte ka, sellest nukumajast ja värkidest. Võib-olla pärast tõmban sisse ja panen siia juurde. Vaatab.

*Nännnuuu... tule lähme õue!*

No comments: