Pages

Monday, July 20, 2009

^^

Käisin arsti juures täna oma jalaga. Neli tundi arsti juures passida on päris jube. Ostsin ristsõna endale, jõudsin pool ära lahendada isegi.
Tehti pilti. Midagi erilist ei öeldudki tegelikult. Öeldi, et midagi halvasti ei ole ega midagi ja valutab, sest lihas on nõrk ja ei toeta liigest piisavalt (nii arst ütles 8-)) .

Täna on nii uimane ilm. Nännu magab hommikust saati. Viking magab ka, peaaegu hommikust saati. Ise magaks ka.

Aga kirjutada polegi rohkem midagi eriti. Suhteliselt igav postitus tuli. Aga ma võin siia mingi pildi juurde otsida..Joonistasin eile õhtul. Tegelikult algas kõik sellest, et ma otsisin blogisse pilti (seda vikerkaarega) ja siis ma otsisin neid kollektsioone läbi ja leidsin mingi laheda joonistamisõpetustest kokku pandud kausta. Ja siis ma joonistasin. Nagu kõik teavad, siis ma väga hästi ei oska (ma ei oska nägusid joonistada tavaliselt, kõik tuleb kõver), aga täitsa okei tuli välja :D:D

No comments: