Pages

Friday, July 24, 2009

äikepäike

Hommikul ma aitasin vaarikamoosi teha. Hästi hea sai :D Natuke hiljem kammisin ma Nännu ära. Siis tuli Liisu. Tegime pilte. Osad on fotoblogis ka üleval. Pärast hakkas vihma sadama jubedalt ja siis me tegime vihmaga ka pilte natuke. St mina tegin Liisust, sest mul polnud eriti märjaks saamise tuju.. Kuna vihma ikka veel sadas, siis me mängisime kaarte paar mängu ja siis läks Liisu koju. Ja nüüd on kohutav äike. Jube lihtsalt. Tegelikult ma väga pikka postitust ei teegi, sest mul pole juhet taga arvutil ja varsti saab aku tühjaks. Me Liisuga avastasime veel, et Kümnel on kaartide vastu midagi. Ta haaras neid suhu koguaeg ja siis peksis neid vastu aknalauda. Nägi välja nagu guitar smash.
Jälle müristas. Mulle ei meeldi äike. Üldse. Ma ei karda seda ka, aga mulle ei meeldi see.
Ja nüüd ma lähen..

Tsaau

No comments: