Pages

Wednesday, June 3, 2009

Sünnipäevablogi

Hommikune blogi. Ma pole jälle paar päeva kirjutanud, lootusega, et saab natuke pikema jutu..

Eile ja täna on vanaemmedel sünnipäev, sellepärast sünnipäevablogi kaa. Palju õnne! :P

Ma hakkasin mingit uut raamatut lugema. See on üks nendest Päevalehe raamatutest. Ma jõudsin eile kaks peatükki läbi lugeda ja tundus päris huvitav. Mulle enamus raamatuid ei meeldi lihtsalt miskipärast. Ma võin neid lugeda küll ja meelde jääb ka, aga tõsiselt meeldivad ainult vähesed. Ma annan teada kui ma läbi jõuan :).

Eile me grillisime. Häästi mõnusad ilmad on viimasel ajal olnud. Täna on jälle vihmane. Anni ja Kaire on Austrias. Ma päris täpselt ei tea, kuidas seal ilmad on, aga viimane kord, kui ma kuskilt leheäärest miskit vaatasin, sadas seal vihma. Loodetavasti on seal ilm paremaks läinud.

Ma olen vahepeal pilte ka teinud. Midagi väga poppi ei ole. Meil lammutati vahepeal ajutiselt garaaž maha. Sellest on ka paar pilti :D


Viking, siis kui me grillisime.

No comments: