Pages

Wednesday, June 17, 2009

Hommikublogi

Tavaliselt on alati nii, et kui kell on juba kuus või kaheksa või kuskil seal vahel, siis ma hakkan mõtlema, et misasja ma sinna blogisse kirjutan. Täna oli täiesti vastupidi. Enamasti ma siis sellistel puhkudel tekitan endale uudiseid, mida kirjutada ja kirjutan õhtul hilja, lootes, et päeva jooksul juhtub midagi. Täna kirjutan hommikul.

Kerttu pilt oli hommikul lehes esiteks :). Liisi ei olnud. Ma oleks nii tahtnud enda lillelisi kõrvarõngaid lehes näha, aga Liisi ei olnud pildi peal..

Meil käis naabrite kass ukse taga. Tegi selgeks, et kui kass midagi tahab, siis kass selle saab. Fotoblogis on seeria :D

Võib-olla tuleb õhtul fotoblogisse veel üks shoot, sest mul tekkis väike mõte :)
Ma pole ainult kindel, kas see mõte nii hästi välja ka tuleb, kui ta mõttena on, aga seda saab juba õhtul näha.

No comments: