Pages

Tuesday, June 16, 2009

Fotoblogist

Mul on nüüd fotoblogi ka.
Ma lihtsalt kartsin, et siin läheb see asi liiga kirjuks, kui ma kirjutan ja panen pildid korraga. See ei tähenda, et siia üldse pilte ei tuleks. Need mis jutuga kokku käivad, jäävad endiselt siia. Lihtsalt need ülejäänud ja lihtsalt ilusad lähevad sinna.

Aadress on : http://pjfotoblogi.blogspot.com

Täna on Liisi ja Kerttu lõpetamine. Palju-palju õnne teile! :)
Siis ma sain veel teada, et ma lähen nädala lõpus Tallinnasse. Kitarri võtan kaasa :). Ma küll ei tea, mida ma mängin, sest ma oskan põhimõtteliselt ainult kahte lugu (kui välja arvata sepapoisid-juba linnukesed repertuaar :D). Aga ma üritan areneda natuke vahepeal.

Vikingil on mingi imelik kühm otsa ees. Mul pole õrna aimugi, millest see tulla võis. Äkki ta jooksis peaga vastu seina. Või sai nõelata kellegi käest. Samas siis see oleks valus tal, aga ei tundu olevat. Ta näeb tõsiselt imelik välja.

Õhtul kirjutan veel võib-olla.

Liisul on ka uus blogi. Paremal pool on link ka.

No comments: