Pages

Wednesday, May 27, 2009

TelefonMa lubasin enne pikema jutu kirjutada. Kirjutan siis.
Õues on nii vastik ilm praegu, aga päeval oli hullult mõnus, soe.

Homme on neljapäev. Ja ülehomme on kipsiavamine jälle :D

Täna ei teinud midagi eriti, kui välja arvata see käevõru, mis ma hommikul tegin.
Eile tegin hästi palju pilte. Varestest ja lilledest ja lehtedest ja igast tavalistest asjadest veel.

Enamus pilte on suht mõtetud, niiet ma ei hakka neid siia panema.

Süda :)

Süda 2

Issi ägedad püksid :D

Varesed

Kirsiõied

Mulle meeldivad need varju jubedalt.

Vares

Ja jälle kirsiõied.

Tegelikult keegi võiks kommenteerida ka, muidu mul tekib selline tunne, et keegi ei loe (juba on tekkinud) ja siis mul pole väga tuju kirjutada ka.

:)

5 comments:

Ossu said...

Ma ei tea kuidas tesitele aga nh mulle meeldib täiega see telefoniga või nh saate aru küll pilt :D

Ällu said...

Aitääh :D

Eneken said...

Nurr... ää seal noruta midagi, inimesed siiski loevad su blogi, nagu ma siit-sealt kuulen, neil vist lihtsalt ei ole eriti tarka midagi kirjutada ja siis nad ei kommenteerigi... aga kui sa tahad, siis ma võin kõik su kirjatükid ära kommenteerida. päriselt :)
Pealegi kõik kogu aeg ka ei loe, aga miski aja tagant tekib neil bloginälg ja siis nad kammivad kogu vahepealse jutu ka läbi. see on ka üsna kindel... mulle meeldis vist see südamega pilt kõige rohkem. Nüüd ööd ja kalli ka!

Ällu said...

eei ole vaja.. kõiki kommenteerida. :D

Ällu said...

Ja tähh . ja hommik ;)