Pages

Wednesday, May 27, 2009

pudi-padi käevõru

Eile käis Mariisa minu eest Roosi käsitööpoes (Aitäh talle) ja tõi mulle hunniku pärleid. Mul oli vist jõuludest veel kinkekaart. Kuna seal oli lõpumüük, siis oli kõik -30%. Mariisa ütles, et tal oli hunnik tegemist, et see 200 krooni täis saada, sest kõik oli niii odav. Ta oli siis hunniku pärleid kokku ladunud ja kassasse läinud, ise mõeldes, et nüüd on küll täpselt. Kassapidaja oli öelnud, et 160 krooni. Paras nuhtlus. Aga lõpuks oli ta ikka selle õige summa kokku saanud. Mul on hästi hea meel, et ma üldse isetegija blogisid üle pika aja lugesin ja märkasin, et see kinni pannakse, sest muidu oleksin ma pidanud kunagi Valga käsitööpoodi minema 8-).
Täna hommikul tegingi ühe uue käevõru. Mulle endale jubedalt meeldib.
Pildi pealt on suhteliselt halvasti aru saada, mis kujud need on, aga seal peaks olema hästi palju lahedaid kujukesi. Näiteks liblikad, piraajad, delfiinid, sülearvuti, keegli kuul ja kurikad, suusataja, süda, rahakotid ja siis südametega kinnitus. See kinnitus püsib magnetiga koos, hästi lahe.

Mul on teistest pärlitest ka pilte, aga praegu ma lähen õue, sest nii mõnus ilm on. Õhtul kirjutan pikalt.
No comments: