Pages

Sunday, May 24, 2009

Ekskursioon (:

"Väike" pilv :D

Kiisuu.

Meie klass on täna ekskursioonil - Hiiumaal. Homme tulevad tagasi. Mul oli alguses suht kahju, et ma sinna minna ei saanud, aga see-eest mul oli enda ekskursioon :D. Me käisime ratastooliga sõitmas. Mööda Jaama tänavat. Siis kui me Kivi tänava nurgale jõudsime, hakkas äkki jubedalt sadama. Õnneks kestis see ainult niiumbes 2-3 minutit. Me istusime seni mingi puu all :D Siis tegime kvartali ringi ka veel ära. Lõpus läks kiireks, sest hakkas müristama ja kuna märjast trepist üles minemisega on keeruline, siis tuli kähku koju rallida. Aga siiamaani ei saja :D Niiet see oli petekas.

Hommiku poole tegin pärlitega 2 kaelakeed. Kaks pikka - üks siniste ja teine roosade toonidega - ja üks lühike - must, kapslitega. Kõik meeldivad :D Sinine on 120 cm ja roosa on 94. Must on 42 cm. Ma tahan veel pruuni ka teha sellise pika. Aga vaatab, äkki õhtul jõuab.

Piltidega on nii, et kuna mu suur kaart on Liisu käes, siis ma teen praegu enda väikese kaardi peale. Seega on suurus väiksem kui tavaliselt ja kvaliteet võib-olla natuke halvem. Ma arvan, et elab üle. :)

No comments: