Pages

Saturday, May 9, 2009

...

Tegin käevõru endale nendest lilledest. Musta.

Endale meeldib. Natuke suur sai, aga ongi lahedam. Tegin seda nii kaua. Hakkasin kusagil kahe ajal tegema ja lõpetasin praegu.

Muud eriti ei ole tänasest kirjutada. :)

6 comments:

Guitzz. said...

See on lausa uskumatu, kui hästi sa kõike teed :)

Liis said...

tead, ma arvan, et saaks päris ägeda asja, kui sa samasugused lilled kinnitaksid peavõru või mingi kummist peapaela külge ;) siis oled kohe täitsa tehtud tibi!

Paulaa :) said...

seal ajakirjas oligi peavõru tehtud, ma mõtlesin ka sellepele, aga mul pole praegu ühtki sellist peavõru.
tuletan meelde, et tellimustöid saab ka :D

Liis said...

vaata siis "käsitöönurga" kommentaare ;)

Eneken said...

Muide, ma leidsin isegi Wet Seal'i poe üles enne tulekut, üks on kodust lausa mõnesaja meetri kaugusel ainult, aga ma olin liiga haige, et ennast sinna kohale venitada... mis tähendab, et sa saad need läikivad asjandused järgmine kord, aga vähemalt on teada, kust tuua :P

Millal sa oma ülemise käpa kipsist pidid lahti saama? Ja kui jutt tellimuste peale läks, siis kas ma saaks ka ühe sihkse käevõru miskitel tingimustel? võin vahetada retuuside ja lillelise kleidi vastu :P

Paulaa :) said...

Saab ikka, aga valikus on hetkel ainult must ja valge. Ja nagu postitusest lugeda võib, siis see käevõru võtab miski 5-6 tundi aega, aga ma arvan, et teine läheb kiiremini. Pärlid saab ka ise valida. Mul on neid hõbedased suht otsas, mis pildi peal on, aga mul on kuldseid ja valgeid veel :P
Muu pärlisoovi puhul materjal ise muretseda ;)
Ülakäpakips eemaldatakse kõigi eelduste kohaselt 15. mai eehk siis reedel.