Pages

Sunday, May 31, 2009

93

Täna oli jälle hästi mõnus ilm. Jalad-käed on ühte värvi nüüd igatahes. Hästi palju pilte tegin täna. Enamus panin siia ka.
Midagi väga ERILIST täna ei toimunud ja ma kirjutan jälle ainult sellepärast natuke, et mitte ainult pilte panna.

Arvatavasti ma mõnda aega nüüd igapäev blogi ei kirjuta. Väga lihtsatel põhjustel:
  • Õues on liiga ilusad ilmad, et kirjutada.
  • Õues on liiga ilusad ilmad, et lugeda.
Ja pealegi tulevad siis pikemad ja huvitavamad postitused ka. Loodetavasti.

Oskaril on nüüd ka kips. Niiet lisaks blogiahelale on nüüd kipsiahel ka, et keegi saab lahti ja keegi jälle kipsi. Niiet te võite talle kaarte saata vüi midagi, siis tal pole nii igav. Või siis blogisid kirjutada. ;)

Ma mõtlesin, et võiks selle blogifiltri peale panna, et ainult osad saavad lugeda. Oleks lihtsalt nagu väiksemale ringile või nii. Niiet need, kes lugeda tahavad ka edaspidi, kirjutage kommentaaridesse. Siis tean :)


3 comments:

Guitzz. said...

mina tahan kohe kindlasti lugeda. (:

Ällu said...

Ma täna õhtul kirjutan pikemalt :)

Kadri said...

ma olen küll kole lohe kirjutama, aga _igatahes_ ma tahan su blogi lugeda! ja pilte ka!