Pages

Wednesday, April 22, 2009

Uus kips

Hommikul oli kolmapäeva-special-visiit. Ma sain selleks ajaks isegi silma lahti. Vähemalt ühe. Kolmapäeviti on visiit palju uhkem ja tähtsam, sest keegi professor käib ka kambaga kaasa. Pealegi on see hulga parem, kui teisipäeva või reede visiit, sest see on tervelt tund aega hiljem, kui teisipäevased-esmaspäevased visiidid. Peale visiiti viidi mind sidumistuppa. Me vedasime Airiniga kihla, et seekord minestab ära tervelt neli tudengit. Õnneks või kahjuks ei minestanud keegi. Klaaskipsi ei pandud. Pandi hoopis mingi asi, mille nimi on soft, kuigi ma tahaks teada kes sellele sellise nime pani, sest see on üliväga kõva. Isegi nii kõva, et Merle pidi oma pardinoka tangidega seda natuke painutama, et see liiast ei pigistaks. Aga see pigistab ikka... Kui asi hullemaks läheb, siis võetakse kips lahti ja pannakse uus. Ma loodan, et seda siiski pole vaja teha. Lõpuks sai kips peale ja ma sositasin Airinile, et neil on veel viimane võimalus ära minestada. Airin siis vihjas neile, et no tegelikult üks võiks ikka ära minestada. Keegi ära ei minestanud, aga Merle kleepis mulle liblika jala peale. :D. Aga Airin polnud nõus liblikaga piirduma ja käskis lehma ka panna. pilti praegu ei saa, sest mul pole millegagi pilti teha, aga teil on võimalus edaspidi mulle külla tulla. Homme või ülehomme saab koju.
Uus palatikaaslane on ka. Annabel.

2 comments:

Eneken said...

Ma tean küll seda blogiahela värki. Ja ma hakkan kohe korralikuks. Sajaga. Kalli!

Paula said...

Kalli .