Pages

Thursday, April 30, 2009


Mul pole siia viimastel päevadel mitte millestki kirjutada olnud.
Eile oleksin põhimõtteliselt pidanud Iglesiase kontserdile minema, aga njah.. Kaks kipsi teeb selle raskeks. Niiet sellest pole ka miskit kirjutada.
Üks uudis siiski on. Viking nimelt kandis hoolt, et mul oleks millestki kirjutada. Viking on kadunud. Paar päeva nüüd juba. Ma loodan, et see on jälle üks tema pikematest retkedest kuhugi kassimissioonile, aga issi ütles, et ta läks surema kuhugi.. Tal oli oma lahingutest silm katki küll, aga tal on seda paaril varasemal korral ka juhtunud ja siis on ta küll ilusti ära paranenud. Igatahes, kui keegi mu naabritest peaks minu blogi lugema, (milles ma vägagi kahtlen) siis andke teada kui te näete sellist laiska, paksu, armsat ja ausaltöeldes väga intelligentset kassi. Kui te selles viimases kahtlete, siis andke talle kausitäis Whiskasi kanakrõbuskeid ja veenduge, et ta on hämmastavalt tark kass. Ta nimelt jätab hernemaitselised (rohelised ja ümmargused) alles.

No comments: