Pages

Thursday, April 2, 2009

:)

Jõudsin just arsti juurest tagasi. Jube kaua läks seal, sest rahvast oli palju. Muidu läks hästi. Karke veel päris ära ei võetud, aga arst ütles, et põhimõtteliselt ma võin nüüd vabalt kõndida. Tegelikult olen ma kodus ka juba viimane nädal üsna palju selle jala peale astunud. Kõndides valus ei ole ega midagi, ainult natukene annab tunda. Arst näitas mulle neid röntgenipilte ka, mis eelnevalt tehtud olid. Ma ei saanud küll eriti midagi aru, aga see tudeng kes seal oli, see vaatas küll targa näoga. Põhimõtteliselt ma sain aru kust see katki oli...
Kooliga on nii, et see nädal olen veel kodus ja siis järgmine nädal olen veel kodus ja siis lähen kooli. See peaks siis olema 13. aprill. Arst ütles, et kui kolmeteistkümnendal minna ei taha, võib teisipäeval ka minna. Lumi võiks selle aja peale ära sulada, siis oleks mõnus.

Emmele head nimepäeva! :P

2 comments:

Eneken said...

Tahh!!! tappidega tahh :P Ja head karguvabadust!!!

Paula said...

Tähh :)