Pages

Wednesday, March 11, 2009

Värvilisest röntgenipildist.

Esmaspäevastest Opilastest ei jäänud midagi järele. Kõik läksid kohe ära. Siis tuli uus tüdruk. Kätlin, kes oli 7-aastane. Ta sai juba eile õhtul koju. Ja eile õhtul hiljem tuli jälle uus tüdruk. Emili. Ta on arvatavasti umbes 1-aastane. Ta on täitsa tore. Ta ei nuta üldse. Jäi pool kümme magama ja ärkas kaheksa üles. Tal on põhimõtteliselt sama jama mis mul, aga tal on puusaliiges, mitte vaagen ja tal on paigast ära, mitte katki. Ta on just praegu kipsi panemas. Täitsa kahju on temast.. Ta olevat siin juba enne meid ka olnud. Siis olid arstid tal selle miskit moodi paika saanud ja koju paranema lasnud, aga nüüd tuli jälle välja, et tal ikka ei saanud see paika ja nüüd pannakse talle kips.
Ma käisin just mõni aeg tagasi röntgenis. Hommikul käis visiit ja siis dr. Värimäe ütles, et teeme värvilise pildi, naeratuse ja muu sellisega. Misjärel oli pärast üks õde, kes röntgenipabereid täitis, öelnud et, kas ma kirjutan siia ka, et värviline. :D. Vot. Värvilisi röntgenipilte pole veel leiutatud. Aga ma arvan, et ilus pilt tuleb ikka, sest mul on nii ilus naeratus. Aga siis ma sain suuuure liftiga sõita ja nägin seda uut poppi osa ka.
Eile tegime me Svetaga vahusõda. Pärast oli vannituba "natuke" vahune, aga sellest me ei räägi kellelegi. Eriti mitte vanemõele.. Minu voodi oli pärast läbimärg, aga seda me kaa ei räägi kellelegi..
Täna oli meil vist plaanis Otiga mängutoas mängida midagi. Vähemalt Sveta ütles nii. Otil on nüüd üksi palatis igav, sest ta vend sai koju.
Ma nüüd lähen ja kui midagi huvitavat vahepeal toimub, siis õhtul on uus blogimine.

1 comment:

kaiakene said...

Paulakenekenekenekene, mil hakkas kell 1 nõupidamine Tallinnas, et sõitsin pärast seminari kohe Tallinnasse tagasi, ilma, et oleksin sind vaatama jõudnud. Ma loodan, et sa väga mu puudumist tähele ei pannud:P Meil tulevad homme mingit tähtsad välismaa onud ja käsutati mind nende pärast tagasi aru pidama. Ega seal eriti midagi tarka ei räägitud, kõik oli juba teada, aga noh jah:( Igatahes ma loodan, et sa elad iga päevaga paremini:) Kuldar tervitab sind ja ütles, et sa oled ägedalt asjalik ja positiivne vaatamata selle nõmedale haiglale:) Ma lähen nüüd magan, sest ma ärkasin täna 4.15, et Tartusse sõita. Juhei! Pai!