Pages

Monday, March 16, 2009

Trepiproov

Täna on mul kaks head uudist :P. Üks on see, et ma käisin treppide peal kõndimas. Kokku kalpsasin 32 astet ;). Täitsa hästi läks. Pärastpoole proovib jälle. Ühesõnaga, varsti saab koju.
Siis ma käisin mängutoa arvutis. Äkki tuli Edrin ja ütles, et kas ma enda arvutiga ei saa netti. Ma siis rääkisin talle sellest jublakast ja wifi puudumisest ja muust. Edrin ütles selle peale, et õdede laua juures on WiFi. Ma siis ütlesin talle, et juba proovitud - ei tööta. Edrin ütles, et kutsu Kaarel, et Kaarel vaatab üle. Ma siis rallisin siia roheliste diivanite juurde. Kaarel ei viitsinud ise tulla, ütles et seal kuskil peaks olema ja värki. Siis tuli Jekaterina. Tükk aega pusisime ja lõpuks kutsusime Miku. Mikk ka ei osanud. Siis tuli Jekaterina tagasi ja vajuta Wireless'i nupu sisse ja WiFi tuli nagu niuhti. Nüüd saab siin diivanite peal logeleda.

No comments: