Pages

Thursday, March 12, 2009

Rõõmusõnumid

Juhheii. Eile võeti mul pomm ära, sest pilt oli ilus olnud. No ma räägin, et mul on ilus naeratus.. See ei olnudki valus. Kuldaril oli ses suhtes täitsa õigus, ainult ebamugav oli see. Ühesõnaga, ma korjasin kõik üliõpilased kokku ja Sveta ka, et ma saaksin kõigi käsi hoida. Lõpuks oligi nii, et Sveta ja Riina olid need, kes mu kõvad käepigistused pidid välja kannatama. Äkki neid täna polegi tööl, sest neil on käed sinised, minu pigistamisest. Ma ikka pigistasin juba siis kui arst tuli.. Nii hirmus oli. Jekaterina tegi mulle pai ja Sirli hoidis tange. Sirlist polnud seega eriliselt kasu, aga ta ütles, et kui tal palmileht oleks, siis ta lehvitaks mulle tuult. Valus oli ainult siis, kui see kaar lahti lõgati ja kui see terav äär vastu jalga surus. Nutsin ma ikka ka päris kõvasti. Kuigi valus ei olnud. Aga te võite vähemalt ette kujutada, kui teil oleks kudumisvarras jalast läbi.. Neli nädalat.. JUBE. Ja siis ühel hetkel nad tahavad seda ära võtta. Ilma tuimestuseta veel pealekauba. Nojah, igatahes on mu pomm nüüd läinud kõige kadunu teed ja mul on veel parem uudis. Ma kõndisin täna. Kolme jalaga. Kaks olid puust. Ühesõnaga, ma tätsa kõndisin karkudega. Nii tubli olin. Kui ma blogi kirjutamise lõpetan, sebin endale ratastooli ja lähen rullitan ringi. Koos Otiga. Ott juba siin ukse taga kihutab, aga ma ei saa minna, ma kirjutan blogi valmis ja siis lähen. Otil pandi kogu jalg lahasesse. Ta ise oli nii rõõmus, ütles, et Leiu ei saa teda piinata enam. Kõndida oli täitsa lahe. Kuigi püsti tõustes tuleb jalale selgitada, et haige jala peale ei tohi astuda. See on keeruline. Pealegi läks mu haige jalg üleni punaseks. Dr. Eller ütles, et see on vereringe pärast, et jalg pole harjunud ja nii. Terve jalg hakkas ka sutsu valutama, aga nüüd on juba üle läinud. Õhtul panen endast karkudega pildi. Vot. Tulge nüüd kõik vaatama.

"Õdee.. ratastooli paluun..!"

6 comments:

mt said...

Hehh, sa juba niipalju kirjutanud siia :) ja mina (kui su blogi tehniline tugi) ei teadnudki sellest miskit (6).

Paula said...

Hmm.. :D Nüüd on lugemist pimedateks õhtutundideks ;)

Eneken said...

KALLI koigile jalgadele!!! Ja jalgade omanikule ka!

Paula said...

KALLI :)

Kadri said...

juhuu, mis uudised! ma olen su blogi lugeda kiibitsenud juba mõnda aega, ja ehkki sa olid pommjalaga ka jube tubli ja vahva, on pärisjalgadega sinust igatahes toredam kuulda. :)

loodetavasti sulle siis sebitakse mõni edevam ratastool... mudel aastast 2008, punane Ferrari või miskit :)

soojad tervitused :)

Paula said...

Nii tore, et mul nii palju blogilugejaid on :P. Aga punasest Ferrari-ratastoolist tasub vististi vaid unistada.. Kuigi roosa Mercedes oleks kaa hästi popp :P