Pages

Friday, March 13, 2009

Ratsatool vs kargud.

Ma olen täna ikka kõvasti rallinud. Nii karkude kui ratastooliga. Issi tõi mulle uued kargud ka. Päeval käis Leiu, tervelt kaks korda. Ma tean nüüd täpselt mida Ott pidi tundma, kui teda kõndima õpetati. Leiu juba ütles, et varsti läheme treppide peale. Õnneks mitte väga varsti. Ma tõsiselt kardan seda trepivärki, aga noh.. küll ma hakkama saan :). Põhiliselt olen ma terve päeva Mikuga mängutoas mänginud. Alustades Rummikubiga ja lõpetades täringu- ja kaardimängudega. Vahepeal olen jõudnud raamatut ka lugeda. Mowglit - kohustuslikku kirjandust.
Eile tegin ma ajakirjadest endale karbi. Täitsa popp on ja pealegi on see veel taaskäitlus ka. Pealegi, kui Mariel ja Mariisa külas käisid, siis ma õpetasin neile Guzudamat.. nii seda vähemalt hääldatakse. See on selline popp pallike, mis koosneb kuuest osast. Tundub hiiglama raske ja tüütu. Tegelikult on lihtne ja lõbus. Esmamulje ongi pettev ;). Ühesõnaga on mu käsitööosa täiesti esindatud. Lillekesi on ka juba palju-palju heegeldatud. Homme hakkan arvatavasti laiali jagama neid. Airinile sai juba antud, sest ta läks puhkusele, aga teised on veel ilma.
Palatikaaslastest pole ma juba tükk aega rääkinud. Järg on suisa käest ära läinud. Ühesõnaga, viimati olen ma vist kirjutanud Emilist, kes juba tükike aega koju sai. Peale teda tuli siia üks pisike tüdruk, Andrea. Ta oli 6-aastane ja ta oli lihtsalt kontrollimisel, aga midagi tal ei leitud ja täna sai ta koju. Ta oli ülihüperaktiivne. Ronis mööda voodialuseid ja tegi igasugu trikke siin. Ja eile, õhtupoolikul tuli siia veel üks tüdruk - Mirell. Aga ta sai ka juba täna koju niiet nüüd on mul täitsa oma palat.

Homme kirjutan jälle :P

No comments: