Pages

Friday, March 6, 2009

Piiks, piiks ja rohi tuleb

Praegu võeti mul neljas piiks küljest ära. Kell kuus saan uue.
Vahepeal käisid siin IV kursuse tudengid, kes pidid minu käest uurima, mis mul juhtus ja mis mul on jne. Ma siis rääkisin, mis mul juhtus ja mis mul on. Siis ma tegin vahepeal natuke käsitööd. Täpsemalt öeldes, ma tegin kaarte. Liisu kinkis mulle sünnipäevaks hunniku poppe asju, millega saab poppe kaarte teha. Pildid on ka allpool.
Mul on nii äge süstal. Selle perfusori külge käib selline SUUR süstal, millel on minu nimi ja palat ja rohu nimi ja kellaaeg peal.
Lilledest on mul pool valmis, aga nüüd sai lõng otsa. Ma nüüd ei teagi mis ma teen. Aga küll ma miskit välja mõtlen ;). Eda tõi mulle hunniku ristsõnu. Telelehtedest välja võetud. Nüüd mul on nädalavahetustel ka misit teha. Kerttu rõõmuks võin öelda, et mul on põhjuseid juba viie kanti. Aga lõpupoole läheb raskemaks..
Täna pole Edrinit ja Kaarelit aga nad vist tulevad nädalavahetuseks, mis on ülivägamõnus, sest siis ei ole siin nii igav. Kui nad just koguaeg sidumistoas olema ei pea.
Just mõni aeg tagasi tuli see uus poiss, kes meie palatisse tuli, opilt. Nüüd ta siin nutab jubedalt. Ta on miski 3-aastane äkki vm.
Enne käisin ma mängutoas ja siis ma õppisin seda origami kurekest voltima, niiet nüüd ma siis oskan. Päris popp on see. Ühe uue selle volditud pallikese tegi ka, aga kõvasti pisema, kui see eelmine oli.
Nüüd ma lähen kirjutan natuke kooliasju. Liisu tõi eile vihikud ja ma nüüd kirjutan enda omadesse ümber. Kui päeval midagi huvitavat juhtub ehk siis kui mõni tudeng peaks jälle ära minestama või mõni uus kloun tulema.
Minu Piiksu ka :D

4 comments:

Eneken said...

KALLI!

maria said...

väga ilusad kaardid oled meisterdanud! :)

Paula said...

to eneken: kalli :)
to maria: aaitäh

Kerttu said...

sinust saab seal varsti täitsa loovinimene või kunstnik ju. varsti hakkad juba uut supernoova kollektsiooni meisterdama ja nii ta läheb:p