Pages

Monday, March 30, 2009

Nädalavahetusest..

Eile käisin Liisi sünnipäeval. Täitsa popp oli. Vaatasime "Nancy Drew-d" ja sõime kooki. Jõudsin isegi karkudega kohale ja puha :P.
Munaelukatest ja sokkidest (mis on täiesti valmis) saab pilte ligi tunni aja jooksul, sest mu fotoka akud on tühjad ja peavad natuke laadima.
Täna käisid Mariisa ja Mariel ja Marilee külas. Mariisa, kui kitarriproff õpetas mulle, kuidas akordidega mängida. Alguses ma isegi lootsin, et ma saan nüüd Jasoni I'm Yoursi mängida, aga ma siiski loobusin. Mariisa lubas mulle akorditunde andma hakata ja ma siis õpetan talle noodist asju. Minu arvates on noodist ikka poole lihtsam ja seda ma ka ütlesin. Lõpuks me siis leppisimegi kokku, et kuna Mariisa - guitarpro, oskab akordidega mängida, nii nagu need popid kitarristid telekas mängivad ja mina klõbistan oma sõrmitsemisega teeme me kunagi bändi. Mina mängin soolot ja Mariisa tausta. Nüüd on vaja veel laulja ja mõni trummar sebida. Liisu oli vahepeal trummimängust huvitatud, aga ma vist hirmutasin ta sellega ära, kui ma ültesin, et enne trumme peab ksülofoni mängima. Kuigi tagantjärgi tundub mulle, et tol hetkel polnud ta ksülofoni vastugi. Peab Liisule augu pähe rääkima. Lauljaga on üsna keeruline. Aga küll me midagi välja mõtleme. Äkki me saame kunagi nii popiks, et me saame endale mõne Reporteri ilmatüdruku, need laulavad juba hästi. Mariel vist ei saanud mõhkugi aru, kui me Mariisaga sõrmitsemisest, akordidest, duuridest ja tabulatuurist rääkisime. Võib olla, et ka teie ei saa.. Siis me vaatasime "Võidusõidusebra-t", millest Marilee väga vaimustuses oli :).
Viimasel ajal on õues pisut kevadisemaks läinud. Kui see lumi ära sulaks oleks veel toredam. Viking on nüüd koguaeg õues ja ei kavatsegi tuppa tulla. Istub rõduukse juures, silmad kinni ja koon päikse poole. Võtab vist päikest. Üks tundmatu must kõuts käib Vikingit türanniseerimas. Aga piisab sellest kui ma karkudega rõduukse taha ilmun. Karkudel on häid külgi ka.
Sain täna Meavelt USA-st paki. Seal oli selline kootud süda, millel on miski asi sees, mis vanilli järgi lõhnab. Ülimõnus. Kaart oli ka. Teoga kaart. Kui minu fotoka akud toibuvad, saab pilti ka :)

Pole nüüd jälle tükk aega kirjutanud ja saab isegi korraliku postituse kokku.
Tupsutadaa :)
EDIT: Maeve kingitusest ka pilt :) Ja emme roosa karjuv popp elukas :)No comments: