Pages

Monday, March 16, 2009

Kojuuu!

Heh. Homme saab kojuuuu! Juhuu! Ühesõnaga, hommikul peale kargu-trepi-värki tuli arst ja küsis kuidas mul läheb. Ma ütlesin, et ülivägahästi. Kusjuures täna läkski ülivägahästi, sest jalg pole enam nii valus ja igast nipid on ka täitsa käpas juba. Homme hommikul teeb veel ühe trepiringi ja siison kojuminek.
Õhtupoole käis tädi Kaire. Siis ma käisin teda saatmas. Täitsa popp, nägin seda uhket haiglat ka lõpuks. Pärast tulin ringiga üles tagasi. Nüüd ma siis tean, kus ma neli ja pool nädalat vedelenud olen :D.
Uus palatikaaslane on ka. Stiina. Ta on hästi vahva. Me punusime sõbrapaelu üksteisele enne. Ta oleks võinud varem tulla, siis me oleks saanud rohkem koos olla. See pinnuga tüdruk on ka veel siin.
Aga siis tuleb vist teha viimane külastajate top. Hommikul teen, sest praegu on öörahu juba. Niiet. Sauh.

Siin on viimane külastajate top.

1. Issi [20]
2. Kaire, Anni, Liisi, Mehis [14]
3. Liisu [7]
4. Kadi [5]
5-7. Emme [3]
- Liis ja Mihkel (ilma koerata...) [3]
- Vanaemme [3]
8.-13. Kristel [2]
- Kerttu [2]
- Kaia [2]
- Mariel ja Mariisa [2]
- Õpetaja Tiina
- Annika [2]
14.-16. Oskar [1]
- Piret [1]
- Kuldar [1]

2 comments:

Eneken said...

Head viimast haiglahommikut! Ja ära unusta kodus ka wifi nuppu sees hoida :P

Paula said...

Tähh ja eks ma üritan ;)