Pages

Saturday, March 14, 2009

Igav nädalavahetus

Kõndida on täitsa lahe. Õdede laua juures saab käia ja muud sellist. Hommikul jagasin praegusele vahetusele lilled kätte. Õhtul tuleb uus vahetus ja siis saab veel jagada. Hommikul käis õpetaja Tiina. Sain enda tunnistuse kätte ja puha.
Mikk õpetas mulle malet. Ma ei saanud mitte midagi aru, aga vahet pole. Ühesõnaga sahhid ja matid ja muu säärane. Siis me mängisime veel igast mänge, mida vähegi kahekesi mängida annab. Tegelikult olen ma täna ikka kõvasti kõndinud ka. Ma sain hommikul valuvaigistit ja siis polnud jalg enam nii valus. Kui blogi ära kirjutan, lähen uuesti ja klõbistan enda karkudega.
Ma teen uue külastajate topi ka, et asi selgem oleks.

1. Issi [19]
2. Kaire, Anni, Liisi, Mehis [13]
3. Liisu [6]
4. Kadi [5]
5-7. Emme [3]
- Liis ja Mihkel (ilma koerata...) [3]
- Vanaemme [3]
8.-12. Kristel [2]
- Kerttu [2]
- Kaia [2]
- Mariel ja Mariisa [2]
- Õpetaja Tiina
13.-16. Annika [1]
- Oskar [1]
- Piret [1]
- Kuldar [1]

Viimased päevad on veel jäänud külas käimiseks. Aga esimesele kahele kohale vist küll keegi järele ei jõua.

Muide, lubatud WiFi'st seal eespool rohelistel diivanitel pole jälgegi. Ma väntasin ratastooliga sinna kohale ja seal pole mitte mingit ühendust. Jublakas on seega ikkagi ainus lootus :P.

3 comments:

mt said...

Hinded olid nagu ikka jah ?

Eneken said...

Ee... külla tahaks, aga no sa jõuad ikka raudselt enne koju... ära siis koivale liiga tee!!! Ma lähen pühapäevahommikusele tiirule, et saaks õhtul blogi kirjutada - eile olin päev otsa toas, ilm oli kole ja kirjutada polnud miskit :(
Kalli ja käsitööjuppide tellimused saata sms-iga!!!

Paula said...

to onu - jah, ikka :D