Pages

Friday, March 6, 2009

Hommik. Ma sain isegi magada öösel. Kui mitte arvestada seda, et kell 12 tuli Lena ja hakkas mu kätt sikutama ja kuna ma mitte midagi aru ei saanud, siis ma sikutasin vastu :D. Aga siis ma ärkasin ülesse ja sain aru, et nad tahavad mind selle piiksuja külge panna jälle. Äkki läks käsi külmaks ja silm vajus jälle kinni. See pidi järelikult tunni aja pärast olema, kui see piiksuma hakkas. Vastus Kerttu küsimusele on, et see piiks on minust niiumbes poole meetri kaugusel, niiet tulevikus tuleb vist ikkagi äratuskella näol Tanel Padariga arvestada. Kell kuus hommikul tuli Lena jälle mu kätt sakutama. Siis ma sain juba palju rohkem aru, et kes Lena on ja mis ta teeb. Vahepeal, kui ta seda toru mulle kanüüli otsa paigaldas jäin ma magama ja siis kell seitse hkkas see jälle piiksuma. See ei tähenda, et mul oli lootust kuus tundi rahu saada, ei-ei. Siis toodi mulle kraadiklaas. Siis ma sain 10 minutit magada, misjärel tuldi seda ära võtma. Äkki tuli välja, et kraadiklaas polnud alla läinud ja näitas eilset näitu ja pärast minu 3 minutilist rahu tuli Mari uue kraadiklaasiga. Kordus mu 10 minutiline rahu, misjärel ma pidin üles ärkama, sest kella kaheksase visiidi jaoks peab viks ja viisakas välja nägema. Nujah. Visiit käis ära ja puha, siis ma mõtlesin, et mis ma ikka enam magama jään - kohe tuleb hommikusöök. Pärast poole tunnist ootamist tuli välja, et hommikusöök jäi hiljaks. Peale hommikusööki ma magama enam niikuinii ei jää, niiet ma mõtlesin, et ma kirjutan blogi. Kõigepealt lugesin ma Kerttu kommentaari läbi, kaks korda ;). Tellimustööde koha pealt on nii, et neid teen ikka. Vabalt. Aga ma pean natuke mõtlema. Kes Kerttu pikka kommentaari ei lugenud, siis Kerttu tahtis, et ma teeks talle tellimustöö - 10 põhjust, miks bakatööd teha. Üks on olemas.

No comments: