Pages

Monday, March 9, 2009

Esmaspäevased Hullud Opipäevad

Täna on hull päev. Osakond on täiesti täis ja meie palatisse tulid hommikul ka uued. Kõigepealt tuli üks väike tüdruk Aliise. Ta käis juba opil ära ja ärkab praegu. Ma arvan, et ta on mingi viiene äkki. Siis tüli üks päris pisike tüdruk Kristiina, kes kohe peale oppi koju sai. Tema oli heal juhul kahene. Ja lõpuks tuli veel üks väike tüdruk, kelle nime ma ei mäleta. Ta oli võib-olla kolmene või midagi säärast. Tema sai ka kohe koju. Täna on mingi laseroppide päev, et peale oppi saavad kõik koju. Mängutuba on ka pisikesi täis. Ja siis kui need kaks pisikest olid ära läinud, tuli üks suurem. Nimi on tal Lotta Maria Kristiina ja ma arvan et ta on 15 või midagi sinna. Tal pidavat homme opp olema. Mikk on ka veel siin. Niiet isegi on, kellega mängutoas Rummikubi mängida. Aga ta vist läheb ka varsti ära. Praegu olen ma jälle selle piiksu küljes. Enne tuli Airin ja hakkas mulle seda rohtu kanüüli süstima ja siis käis üks plärts ja kõik oli seda rohtu täis. Ma ei teagi mis seal õieti juhtus, sellel süstlal oli vist mingi asi ees ja Airin vajutas liiga kõvasti. Tudengid, mina, Vantsu ja Airin - kõik olime märjad. Arst ütles, et mulle antakse veel täna seda rohtu ja homme kell kuus hommikul ka ja siis on võib-olla kõik. Kolmapäeval tehakse mu vaagnast pilti ja kui pilt ilus on (ma kammin juuksed ära ja teen ilusa näo pähe, nagu emme soovitas) siis võetakse mul heal juhul neljapäeval või kunagi see pomm otsast ära. Siis vaatab, mis edasi saab. Nädalavahetustel jääb blogi ka suhteliselt hõredaks, sest siin ei toimu midagi eriti. Vähemalt käis külalisi see nädalavahetus. Kaia ja Kuldar käisid esimest korda. Ja aknalaud on jälle lilli täis. Popp värk. Peab vist uue topi ka tegema.

1. Issi [15]
2. Kaire, Anni, Liisi, Mehis [11]
3. Liisu [6]
4. Kadi [4]
5-7. Emme [3]
- Liis ja Mihkel (ilma koerata...) [3]
- Vanaemme [3]
8.-10. Kristel [2]
- Kerttu [2]
- Kaia [2]
11.-16. Annika [1]
- Mariel ja Mariisa [1]
- Oskar [1]
- Õp. Tiina [1]
- Piret [1]
- Kuldar [1]

Peaks vist mainima, et teil on veel viimased 2 nädalat, et mind siin vaatamas käia. Kui kargulessonid ka sisse arvutada, siis peaks veel umbes 2 nädalat minema mul siin.

Eile oli siin mingi antenniviga kõigis palatites. Telekad ei näidanud üldse pilti. Jube. Täna nagu saaks vaadata, aga ma ei tea, mis sellest välja tuleb, sest nüüd tuleb teistega ka arvestada. Nii palju veel, et rubiku kuubik läks katki. Alguses tuli üks tükk ära ja siis tegi issi korda, aga no siis lagunes ta päris ära ja seda polnud võimalik kokku panna enam. Aga see nägi seestpoolt päris huvitav välja, see mehhanism, ma mõtlen.

Mul pidi just süda seisma jääma. Nimelt mu arvuti on nii vahva olevus, et ta vahepeal jookseb kokku ja kõik see jutt, mida ma siin elueest kirjtuanud olen läheb kaduma. Nüüd ta jooksis uuesti kokku. Ma hoidsin hinge kinni ja näed, alles jäi. Viuh.. Ma nüüd savestan ruttu ära, enne kui mu arvuti uuesti kokku jookseb..

No comments: