Pages

Thursday, February 19, 2009

Palavik vs igavus

Täna on juba 7 päev ja see tähendab, et ma olen siin tervelt nädal aega lamanud. Viimasel ajal on mul koguaeg kõrge palavik, aga nagu kiuste on see täpselt see palavik, millega on vastik olla aga millega veel rohtu ei anta. Peale selle on see palavik veel sellepärast ka halb, et ma ei saa eriti kuhugi minna. Näiteks mängutuppa.
Ma peaks vist külalisteraamatu tegema, kuhu kõik saaksid kirja panna, kuna nad tulevad, sest muidu tulevad kõik ühel päeval ja teised päevad on üliigavad. Ma võin muidugi blogis ka öelda, kes kuna tuleb, aga keegi ei loe mu blogi eriti..
Hommikupoole, kui mu palavik mõneks ajaks kuhugi kadunud oli, sain ma isegi mängutoas käia. Ma joonistasin pildi ja puha niiet te peate kõik mu kunsti vaatama tulema. Pealegi hakkavad lilled ära närtsima..

No comments: