Pages

Wednesday, February 25, 2009

Lõpp igavusele

...vähemalt nädala lõpuni. Nimelt ma sain endale palatikaaslase. Ta nimi on Eva Lea ja ta on 10-aastane. Nüüd on vähemalt kellegagi UNO kaarte mängida ja rääkida. Aga külalisi võiks ikka käia, rohkem ma mõtlen. Ainult, et me kumbki ei saa voodist välja tulla ja ma pean voodiga sinnapoole sõitma, et kaarte mängida. Muidu võiks mängutoas olla, aga selle nädala jooksul on siin paras hunnik tudengeid, kes kõik oma oskusi voodite tegemise ning linade vahetamise koha pealt mängutoas praktiseerivad. Niiet lastel ei jää muud üle, kui tudengite järel oodata :p. Vahel on seal lausa järjekord.. Ma nüüd lähen mängin paar mängu UNOt veel ja siis kunagi kirjutan ehk uuesti.

2 comments:

Eneken said...

Eva Lea on lahe nimi :) kas ma voin su blogi lingi oma blogi pihta panna?

Paula said...

Jaa, võid küll ;).