Pages

Tuesday, February 24, 2009

Külastajate TOP

Ma siin mõtlesin, et kuna mul käib siin vahelduva eduga külalisi, (võiks rohkem käia) siis ma teen topi, et kõik saaksid oma positsiooni parandada ja mul veel rohkem külas käia. Top arvestus käib nimelt külastuskordade järgi ja ausalt öeldes olengi vist juba sutsu hiljaks jäänud oma lugemisega, sest kõik on nii mitu korda juba käinud. Aga ma proovin ikka meelde tuletada.

Külastajate TOP (seisuga: 24. 02. 2008 e. päev nr. 13)

1. Issi [~10]
2. Kaire, Anni, Liisi, Mehis [6]
3-5. Emme [3]
- Liis ja Mihkel (ilma koerata...) [3]
- Kadi [3]
6-9. Liisu [2]
- Vanaemme [2]
- Kristel [2]
- Onu Annu [2]
10-16. Kerttu [1]
- Kaia [1]
- Annika [1]
- Mariel ja Mariisa [1]
- Oskar [1]
- Õp. Tiina [1]
- Piret [1]

Mihkel ja Liis tõusevad positsioonil kindlasti, kui nad koeraga tulevad ;)

2 comments:

Eneken said...

eee... kas ma kuidagi virtuaalsete kylastustega saaks ka arvestuses pysida... et vahemalt tund msn-is tihedat juttu... voi teeme yle veebikaamera meie juures pannkooke??? nurr, e

Paula said...

Siis tuleb Virtuaal TOP ;)
Pannkooke võib teha küll.