Pages

Wednesday, February 11, 2009

Juhuu!


Jei. Mul on ka nüüd blogi ;).
Muide, kõigile teadmiseks, et Viking on tagasi. Käis kodus söömas vahepeal, niiet ta on täitsa elus. Ta tuli vahepeal koju, sõi niiumbes 5 ampsu ja läks uuesti õue. Tundub, et tal on mingi kassimissioon. Aga mina lähen laupäeval "Targem kui 5b" saatesse. Mitte küll nagu päris mängima, aga publikuks. Tegelikult on nii, et 6b läheb koos klassiga nö klassiekskursioonile ja juhtus nii, et neil oli 5 kohta üle. Niisiis, kuna ma olin hästi tubli ja läksin hommikul ilusti vara kooli ja jõudsin esimese viie hulka, siis te võite mind heal juhul telekast näha. Pealegi, ma ei pea päris üksi sinna minema, sest Liisu tuleb ka. Niiet kui väga hästi läheb, siis oleme me mõlemad telekas. Ma ausaltöeldes veel ei tea kuna see eetrisse läheb, aga kui ma teada saan, siis ma ütlen kindlasti, et te mind ja heal juhul meid telekast vaadata saaksite.
Õues on nii mõnus ilm viimasel ajal. Koguaeg mõtlen, et peaks pilti tegema, sest puud on nii superilusad. Ma arvan, et homme peale kooli ja enne animaringi on suts aega, siis ma lähen teen pilti.
Ma vist pean hakkama mõnelt blogikursusi võtma, muidu ei tule mu blogindusest midagi välja ;).

2 comments:

Greta . said...

Pällu blogi on kõige-kõige parem :) Ta ise kah kõige-kõigem :) (ll)

Paula said...

:D:D