Pages

Thursday, February 26, 2009

2 nädalat

Juhuu! Täna kell neli saab mul siin 2 nädalat lamamist täis. Mõnuus, kolm nädalat veel. Eile võeti mul pommi tervelt kilo võrra vähemaks, mis on küll tore ja puha, aga tunda küll ei ole, et jala otsas miskit vähem kui enne oleks. Vähemalt saan ma nüüd juba normaalselt istuda ja puha. Aknast näeb ka välja, kui natuke voodiga sõita.. Kohe peaks hommikusöök tulema. Eile oli riisipuder. Õnneks nad toovad mulle nüüd hommikul kohvi asemel teed :P. Lõunaks oli eile piima-tangu supp... Ma käisin vahepeal verd andmas, nüüd olen tagasi. Vahepeal tuli hommikusöök, milleks on *trummipõrin..* mannapuder. Ja teed EI OLE.. Ma räägin parem mis protseduuride toas juhtus. Nad tahtsid minult kolm seda topsi või pudeli või asja täit verd. Vere võtmist ma ei karda, sest seda on minult juba nii palju võetud. Merle võttis verd seal parasjagu ja siis mul tuli meelde, et ma jäin enda mõmmiplaastrist ilma ja ei saanudki kellelegi näidata. Siis ma küsisin Merle käest, et kas ma mõmmiplaastri saaksin? Merle vaatas alguses suht kahtlevalt, aga siis ma rääkisin talle oma loo ära, kuidas mu esimene mõmmiplaaster südamerahuga prügikasti visati ja ma ei saanudki kellelegi näidata, ega midagi ja siis Merle andis mulle kähku sahtlist mõmmiplaastri (neil on terve suur sahtlitäis neid muide ;)) ja ütles, et ma kellelegi ei näitaks, muidu vanemõde teeb talle peapesu. Nüüd on mul popp mõmmiplaaster. Tulge kõik vaatama ;). Ma varsti panen pildi ka, siis need, kes läbi ei saa tulla saavad vähemalt pilti vaadata.

No comments: